1.travnja - 11.travnja

Ukazati na bogatstvo tradicije koju baštinimo i pokazati zašto se europska kultura u svojoj najdubljoj matrici može nazvati kršćanskom te uputiti na djela i osobe bez kojih je ona nezamisliva.

... o Danima kršćanske kulture

Dražen Zečićpjevač

Dražen Zečić
Dražen Zečić (Split, 24. srpnja 1967.), hrvatski je pjevač zabavne glazbe i tekstopisac. Iza njega je višegodišnja uspješna karijera koju je započeo ranih 90-ih, i to prvo kao tekstopisac, a poslije i kao pjevač. Pisao je za mnoge poznate pjevače kao što su Mate Mišo Kovač, Zlatko Pejaković, Mate Bulić. Prvi pjevački uspjeh doživio je pobjedom na Splitskom festivalu zabavne glazbe 1993. s pjesmom ”Govore mi mnogi ljudi”. Koncerti ovog simpatičnog i mnogima omiljenog pjevača uvijek su puni jer svojim pjesmama emocionalnog karaktera jednostavno podiže publiku.


Nagrade

* 1999. - pjevač godine, "Porin" za najbolji album zabavne glazbe ("Nitko nema dva života"), nominacija za Porina u kategorijama hit godine i album godine
* nagrada izdavačke kuće Croatie Records "Zlatna ptica", za preko 100 tisuća prodanih nosača zvuka
* 2004. - nagrada publike na Hrvatskom radijskom festivalu za pjesmu "Pokidat ću lance sve"

Diskografija

Albumi

1. Zagrli me noćas jače – 1990. (Suzy)
2. Evo zore, evo dana – 1992.
3. Govore mi mnogi ljudi – 1993. (Orfej)
4. Boem u duši – 1995. (Croatia Records)
5. Tamo gdje je srce – 1996. (Croatia Records)
6. Dražen Zečić - live – (Scardona)
7. Nitko nema dva života – 1998. (Croatia Records)
8. Još se sjećam jedne žene – 1999. (Vjeverica/Croatia Records)
9. Žnjan - u živo – 2000. (Scardona)
10. Ti si život moj – 2001. (Croatia Records)
11. U ime ljubavi – 2002. (Scardona)
12. Pokidat ću lance sve – 2004. (Hit Records)
13. Zora – 2006. (Hit Records)
14. Oprosti svijete – 2007. (Croatia Records)

Kompilacije

1. Najveći hitovi– 1997.
2. Sve najbolje 1 i 2 – 2000. (Croatia Records)
3. Sve najbolje(Dražen Zečić) – 2003.
4. Megamix - 33 zlatna hita – 2003. (Hit Records)
5. 20 zlatnih hitova – 2006. (Scardona)
6. The platinum collection - 2006.
7. Hitovi 2 u 1 – 2007. (Hit Records)