17.ožujka - 27.ožujka

Ukazati na bogatstvo tradicije koju baštinimo i pokazati zašto se europska kultura u svojoj najdubljoj matrici može nazvati kršćanskom te uputiti na djela i osobe bez kojih je ona nezamisliva.

... o Danima kršćanske kulture

Zbor mladih župe sv. Mihajlaglazbeni ansambl

 Zbor mladih župe sv. Mihajla
Zbor mladih župe sv. Mihajla djeluje od 2004. godine. Članice i članove zbora redovito čine djevojke i dečki osnovnih i srednjih škola te fakulteta, a njihov se broj mijenja zbog njihovog odlaska na daljnje školovanje. Voditeljica zbora je Matea Šimunović, koja je zamijenila bivšeg voditelja Ivana Lučića.
Zbor redovito pjeva na nedjeljnoj euharistijskoj misi za mlade, na vjenčanjima i drugim slavljima koja se događaju u župi. Mladi također sudjeluju u vjerskim programima koji se događaju u samome gradu. Sam zbor je jedan od zborova koji je uključen u biskupijski zbor mladih koji djeluje od 2011. godine.
Povodom proglašenja i ređenja mons. Mate Uzinića, dubrovačkog biskupa, mladi iz zbora su posebno za tu prigodu u ime mladih Dubrovačke biskupije napisali i snimili pjesmu " Za tebe i čovjeka".
Svojom pjesmom žele sebe i ljude približiti Bogu, te svojim trudom i zalaganjem u Crkvi nastoje biti primjer drugima u našoj zajednici.